ABC-Energetics

Atman Buddhi Concentration en meer...

Lichtmomenten

Lichtmomenten Zeker het laatste decennia heeft voor mij in het teken gestaan van persoonlijke transformatie. Een pad waarbij ik me steeds meer probeer te verbinden met én vanuit de Bron. Maar ook een pad waarbij je daardoor regelmatig op onbegrip stuit vanuit de persoonlijke beleving van de mens.

In deze blog beschrijf ik een aantal van de mooie Lichtmomenten in mijn leven. Ervaringen tijdens ontmoetingen, dingen die spontaan gebeuren tijdens een beurs, reacties van mensen die hetzelfde pad bewandelen en waar je een mooie hartsverbinding mee hebt. Een blog misschien wel als motivatie en hart onder de riem voor iedereen die ook zijn leven niet meer wil laten leiden (of lijden…) door ego-belevingen, verwachtingen, normeringen en de uiterlijke schijn.

Een kleine aanvullende inleiding. Zoals velen inmiddels weten zijn jaren terug de Atman Buddhi Concentration (ABC) Lichtinstrumenten en hiermee ook de Kosmosofie op mijn pad gekomen. Producten die vanuit een prachtige verbinding met het Licht de mens stimuleren en ondersteunen in het proces om het hart leidend te laten zijn en het denken plaats te laten maken door een werkelijk innerlijk weten. En dat is de Kosmosofie; het pad alsook het doel om afscheid te nemen van ego-belevingen, verwachtingen en normeringen en deze plaats te laat maken voor Liefde-Wijsheid, je te verbinden met het Licht en alles vanuit deze Liefde-Wijsheid te leren doorzien en te kunnen laten zijn.

En daar komen we bij de Lichtmomenten. Want in de afgelopen jaren heb ik ervaren dat wanneer ik uit de beleving stap, mij weet te verbinden met de bron en hier werkelijk op vertrouw, ik ook steeds meer zie waartoe zaken dienen en er daarmee ook prachtige dingen op mijn pad komen die dit vertrouwen enkel maar versterken.

Zo ervaar ik regelmatig op beurzen een enorme afstemming en doorstroming, waarbij ik de gehele dag in het Licht mag staan. Maar ook waarbij andere mensen dit mogen ervaren.

Zo stond ik dit jaar op een beurs die ik misschien wel mag omschrijven als één van de mooiste dagen in mijn leven. Een dag waarbij ik werkelijk werd gedragen door het Licht, maar waarbij de verbinding zo sterk was dat bijvoorbeeld een omhelzing met één van de bezoekers ook voor haar een Lichtervaring betekende. Volledig in het Licht gezet, de onvoorwaardelijke liefde vanuit de Bron voelende zonder enige persoonlijke beleving.

Een dag ook waarop iemand die in eerste instantie sceptisch en vol vooroordelen op mij en de ABC producten afstapt, vervolgens met tranen in zijn ogen staat omdat hij met een van de producten in zijn handen eenzelfde Lichtervaring mag hebben. Een ervaring waarbij ook hij even alles mocht en kon loslaten en voelde dat hij mag leren vertrouwen op datgene wat Universeel, onvoorwaardelijk en allesomvattend is.

Een vrouw die ons een hart onder de riem steekt door aan te geven dat we mogen, nee; moeten blijven vertrouwen op datgene waar we mee bezig zijn. Omdat datgene wat zij daarbij ervaart dezelfde Lichtenergie is waarmee ze heeft mogen kennismaken bij een bijna-dood ervaring.

Iemand die we hebben ontmoet, voelt dat het klopt en hetzelfde pad is gaan bewandelen. Maar hierbij in korte tijd ook zelf ervaringen heeft gehad waarbij hij volledig in het Licht gezet is, boodschappen heeft gekregen, maar ook steeds meer rust vindt omdat hij inziet dat het niet draait om datgene waar we mee zijn grootgebracht of wat ons ego ons influistert.

Voor mijzelf; steeds weer de bevestiging dat ik mag leren vertrouwen op mijn innerlijk weten, gewoon mag spreken vanuit wat er binnenkomt en hierbij de minderwaarde die er nog zit vanuit Karmische stukken uit dit en vorige leven(s) mag loslaten. Waarbij ik zie dat wanneer het denken vanuit het ego ertussen komt, het stopt met stromen en alles blokkeert. Terwijl wanneer het denken in dienst staat van het hart en het ego hierin dus niet meer in de weg staat, er een soort van flow ontstaat waarbij er sprake is van vanzelfsprekendheid en moeiteloosheid.

Een meditatieavond waarbij alles en iedereen volledig in het Licht worden gezet. We met zijn allen het denken even volledig los kunnen laten, ons werkelijk kunnen verbinden en we achteraf aangeven de ervaring niet in woorden te kunnen bevatten omdat deze op dat moment gewoon even tekortschieten.

Wanneer ik mooi in verbinding ben dan ervaar ik onbegrensdheid en Universele liefde, dan maakt beleving plaats voor inzicht, dan vallen de dingen werkelijk op zijn plek en kan ik alles wérkelijk laten zijn. En dit is ook wat mij de drive geeft om door te gaan. Door te gaan op een pad waarbij ik mág loslaten. Loslaten van de beleving bij mijzelf, maar daarmee automatisch ook het loslaten door te doorzien van de beleving van een ander. En hiermee te kiezen voor innerlijke vrede en soms ook afscheid te nemen van verbindingen met mensen die hier niet (meer) aan kunnen bijdragen.

Waar het eigenlijk om draait is wérkelijke verbinding vanuit een ego-loos zijn. En dat is iets wat ik tegenwoordig steeds meer mag ervaren. De verbinding met de Bron, maar ook de verbinding met gelijkgestemden, waarbij je vanuit een steeds zuiverder wordend hart een contact hebt wat soms niet in woorden te vatten is, maar waarbij alles gewoon klopt.

En dus gewoon mag Zijn…
Go to top