ABC-Energetics

Atman Buddhi Concentration en meer...

Stay Connected

Stay Connected Bij Stay Connected denkt u waarschijnlijk aan onze moderne wereld waarin we 24/7 verbonden zijn met internet. Toch is dit niet wat ik hiermee voor ogen heb.

Onze maatschappij is grotendeels gebaseerd op controle. Controle vanuit de regering naar de burgers, vanuit de werkgever naar zijn werknemers, vanuit onszelf naar onze vrienden en zelfs onze partner. Controle om alles te laten verlopen zoals wij dit voor ogen hebben, ons ego te strelen, niet geconfronteerd te hoeven worden met onze angsten en vooral maar niet open te hoeven staan voor hetgeen zich een laag dieper afspeelt.

Door te leven vanuit ons gevoel, onze omgeving meer vertrouwen te geven en alles en iedereen vanuit liefde te benaderen zijn we in staat om onze controle en ego-gedrevenheid te laten varen. Dit zal uiteindelijk bijdragen aan een omgeving waarin iedereen optimaal in zijn kracht staat en bezield datgene doet waarvoor hij of zij op aarde is gekomen.

Stay Connected betekent daarom voor mij vooral het weer in verbinding komen, staan en blijven staan met jezelf. Contact hebben met het diepste zuivere gevoel in jezelf en hiernaar leven. De kleinste vibraties herkennen en op deze wijze notie hebben van, maar vooral ook lering trekken uit de dingen die we meemaken en waar we door kunnen groeien.
Go to top